Eco-fluturași

La activități tematice elevii clasei a IV-a C studiază o temă actuală PROTECȚIA NATURII. La una din teme, am elaborat eco-fluturași pe care elevi i-au împărțit prin oraș, chemînd localnicii orașului să păstreze natura: să meargă pe jos, să arunce deșeurile sortat în tamberoane speciale, să ajute animalele sălbatice în timpul rece al anului, să economisească energia electrică și cea termică, să folosească apa cu măsură și alte multe sfaturi scrise pe fluturași frumos colorați și decupați.

”La început îmi era teamă de reacția oamenilor, dar după ce am împărțit doi fluturași și am văzut o înțelegere perfectă din partea adulților, frica a trecut în bucuria de a învăța pe alții ce trebuie să facă spre o viață mai sănătoasă în orașul nostru”, spuneau câțiva copii din clasă.

”Reacția oamenilor din stradă era pe măsura așteptărilor: ei cădeau de acord cu cele spuse de noi. Asta ne dădea și mai multă încredere în ceea ce facem”, spuneau alți copii din clasă.

”Mi-a plăcut mult acest proiect și aș vrea să mai ac eco-fluturași pentru a-i împărți și vecinilor. Sunt sigură că și ei se vor bucura că le amintesc niște reguli vitale”, au spus a parte din elevi.

Acest articol a fost publicat în 2016, activitate, activități, apariția, Artă, autocontrol, Învățătoarea, întrebări, bine, chestionar, citire, Clasa 4, conversații, copii, creativitate, curiozități, desen, Dirigenție, educație, emoții, EMS, evaluări, Excursie, experimente, felicitări, hademade, imagini, lecție, parteneriat, probleme, proverbe, Uncategorized, valori, viitor și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s