Vreau și pot să fiu INTEGRU!

Integritatea academică este cheia succesului în creșterea  unui viitor demn al țării noastre. Să punem umărul fiecare cît de mult poate pentru a promova așa calități ca: CINSTEA, FIDELITATEA, RESPECTUL, CORECTITUDINEA, ONESTITATEA, BUNĂVOINȚA, RESPECT, RĂBDARE, CURAJ, ÎNȚELEGERE, IMPLICARE, COOPERARE…

Lecțiile de Activități de învățare în grup și de dirigenție cu subiectul: ”Vreau și pot să fiu INTEGRU!” În cadrul orei elevii au înțeles care sunt însușirile de care trebuie să dea dovadă permanent, în orice situație, pentru ca cei din jur să fie convinși că au de a face cu o persoană INTEGRĂ. Au lucrat în perechi, în grup, individual și frontal pînă au putut semna declarația de integritate. Au trăit emoții de împlinire, de redescoperire a unor colegi, de satisfacție. S-au studiat cîteva cazuri concrete în care ar putea fi implicați și s-au argumentat pașii ce ar trebui să-i urmeze în asemenea situații. Toți au muncit pentru a deschide poarta sufletului pentru fiecare coleg în parte.

Și pentru colegii de lucru, părinți și elevii altor clase am pus unele informații pe panoul de anunțuri din holul instituției.

Integritatea academică trebuie promovată mai ales prin exemplul propriu – asta a fost concluzia la care s-a ajuns împreună cu bunii mei discipoli.

SAM_7460facebook - INTEGRITATEA

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în 2016, activități, întrebări, calculatorul, clasa III, conversații, copii, creativitate, curiozități, educație, jocuri, proverbe, recapitulare, Tehnici de lucru, valori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s